DTW Ajoneuvovaaka

teollisuusvaaka myynti dini argeo

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

DTW ajoneuvovaaka on innovatiivinen kaksiraiteinen ajoneuvovaaka, joka on helposti asennettavissa pienen korkeuden ja painonsa ansiosta.
Vaaka on suunniteltu ja valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista ja se on tehokkain ratkaisu ajan, tilan ja rahan säästämiseen verrattuna toisiin markkinoilla oleviin klassisiin vaakoihin.

Vakioversiossa on CE-M 3000e HYVÄKSYNTÄ, laillista kauppaa varten.

Tarkat ja monipuoliset alustat, jotka sopivat kaikkialle. Ihanteellinen teollisuudenaloille, maatiloille, työpihoille, kaatopaikoille, satamiin jne..
Erittäin kompakti: Vain 22 cm korkea. Vie erittäin vähän tilaa, jos se asennetaan kadun pintaan. Vähentää muurausta, jos se asennetaan lattian tasolle tienpinnan kanssa.
Asennettavissa yläpuolelle, sekä lattian tasolle kadun pintaan.

Kantavuus noudattaa direktiiviä 96/53/EY, joka määrittelee suurimman akselipainon Euroopassa kulkeville ajoneuvolle (suuremmalle kuormille saatavana myös versio).
Painontunnistusjärjestelmä värähtelevien kuormapalkkien (patentoitu järjestelmä) kautta, jossa on integroidut jarru-/kiihtyvyyskompensointirajat ja liukastumista estävät kumiset tukilevyt.

Modulaarisuus: lisäämällä tai poistamalla moduulipareja vaakojen pituudet voivat olla: 4,5 m – 9 m – 13,5 m – 18 m – 22,5 (hinta-arvion mukaan jopa 36 m).
Painoluokat 15 000 kg – 80 000 kg tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DTW Ajoneuvovaaka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *